Praktisk info

Som forælder er det dit ansvar:

Legetøj : Vi ser ingen grund til at børnene har legetøj med i institutionen, da personalet alt for ofte skal lede efter forsvundet legetøj og løse interne konflikter mellem børnene.  De børn der alligevel tager legetøj med, henvises til at lægge det i sin kasse til de skal hjem og det er på eget ansvar at tage legetøj med.

 

Syge børn må ikke modtages i institutionen, og vi giver ikke medicin. (Livsnødvendig undtaget). Smitsomme sygdomme meddeles ved opslag på hoveddøren.

 

Børn med lus må ikke modtages. Opdager vi lus i institutionen ringer vi og orienterer af hensyn til børn og personale.

 

Fødselsdage: Det aftales med personalet om barnet har noget med at dele ud. I forhold til Rævegravens kostpolitik, henstiller vi til, at der bliver delt sunde ting ud, fek.s boller, frugt, figenstænger osv. Vi synger fødselsdagssang og råber højt hurra.

 

Påklædning: Hvert barn har en kasse til skiftetøj. Regntøj er vigtigt, da vi er på legepladsen hver dag. Skiftesko eller skridsikre sokker til inde.

 

Oprydning: Børnenesgarderober tømmes en gang om måneden, af forældrene.Tøj/ skiftetøj skal væremærket med navn, det gør det lettere for os, at finde det rigtige tøj.

 

 

Ture: Det er vigtigt at børnehavebørnene har rygsæk, madkasse og drikkedunk med og er klædt på efter vejret.

 

Forældrekonsultationer afholdes en gang årligt efter aftale. (Oftest ved barnets fødselsdag)