Nyhedsbrev marts og april

Børnehuset Universets nyhedsbrev for marts og april.

 

Forårs månederne er lige begyndt, hvilket betyder at børnene søger mere og mere ud. Husk derfor at tjekke deres kasser, om de har alt hvad de behøver lige fra regn til en lun dag.

 

De næste par måneder sker der en masse ting i vores hus. Påsken nærmer sig og temaet hedder dyr og natur. Der vil blive arbejdet kreativt med emnet. Vi vil lave påsketing bla. påskekyllinger, påskelam og påskeharer. Der vil blive klippet og klistret på alle tænkelige måder.

 

Derudover vil vi arbejde med motorik ude i naturen. Vi vil lave projekter på vores legeplads, hvor vi kan udfordre vores motorik på en anderledes mådee ind vi kan indenfor. Vi vil bruge redskaber fra pædagogisk idræt som Mette og Camilla N er i gang med.

 

I april vi nogle af os tage i Hedeland og se om vi kan fange nogle haletusser, som vi kan kikke på inden de sættes tilbage igen. Haletusser bliver jo til frøer. Det er næste somom naturen tryller.

 

Vi vil også besøge biblioteket, og låne bøger om dyr. Nogle børn har også været i zoo og nogle vil besøge Dyregården.

 

April er her vi skal sige farvel til vores store børn, som starter et helt nyt kapitel i deres liv, nemlig at de begynder i SFO. Det bliver svært for Marianne og Havva at sige farvel, men samtidig er de alle så parate til at komme videre J I slutningen af april kommer der en invitation til Discofesten, som kun er for storegruppen. Vi skal spise, danse og feste.

 

2-4 maj drager den nye storegruppe på koloni. (Nærmere info kommer.)

Det betyder, at har I et barn i minigruppen, der skal flytte over i børnehaven, bliver det efter 4 maj. Brigitte vil tage en snak med jer om hvor og hvornår de enkelte børn flyttes.

 

Fra 3. marts til 15. juni, hver tirsdag og torsdag formiddag, vil der køre et projekt med en konsulent plus Mette fra børnehaven og Jeanne fra vuggestuen. De lave noget kaldet Nussa. Nussa handler om struktureret lege i et fællesskab og det er med til at regulere børnenes følelser.

Vi har givet besked til Jer, der har børn, som deltager i selve Nussa forløbet.

Efter 15. juni forventes det at Mette og Jeanne selv kan sætte små grupper gang i huset.

Der ud over vil konsulenten komme på 4 personalemøde og undervise og lege med hele personale ruppen. Hun vil også sætte et lille projekt i gang i vuggestuehuset.

 

 

 

Nyt på personalefronten.

 

30.3.16 bliver Camilla J’s sidste dag. Camilla har efter 7 år valgt at prøve kræfter med Sfo børn og vi ønsker hende held og lykke med det nye job.

For Universet betyder det at vi pt. har slået Camillas stilling op og forventer at ansætte en ny pædagog hurtigst muligt.

Vi har samtidigt slået både Julies og Rikkes barselsstillinger op, så vi alt i alt søger 3 pædagoger. Vi har ansættelsessamtaler d. 30.3.16 og Mette (Mor til Cecilie fra mellemgruppen) deltager som forældrerepræsentant.

 

I Marts holder vi påske frokost den 18.3. I april er maddagen onsdag den 20.4.16

 

Til slut vil vi ønske alle jer der har haft fødselsdag i januar og februar, tillykke med dagen. Vi håber, at I havde en fantastisk dag.

 

Og til alle jer der går i SFO 1. maj held og lykke fremover. Vi kommer til at savne jer og håber selvfølgelig at vi ser Jer igen, enten ude i livet eller måske med et nyt lille familie medlem J Tak fordi I valgte, at vi måtte passe på Jeres kæreste guldklumper.

 

Til alle Jer nye som er kommet til, velkommen i Universet. Vi håber, at I må blive lige så glade for at være her, som vi er.

 

Rigtigt dejlig forår til jer alle.