Nyhedsbrev marts og april

Nyhedsbrev marts og april.

 

DET ER FORÅR, JUHUUU J

 

Det summer af liv i begge huse.

I vuggestuehuset har vi modtaget mange nye børn.  Vi er i gang med at klippe påskepynt.

Om fredagen går vi fortsat i tumlesalen.

Børnene er selvfølgelig stadig tilknyttet deres faste stue, men vi deler børnene op i grupper på tværs. Alt efter hvilken aktivitet vi laver, deler vi børnene op, feks efter motorisk udvikling, følelsesmæssig udvikling eller lign.

Husk at vi i vuggestuehuset holder samling fra kl. 9 til 9.30 og i dette tidsrum vil vi ikke forstyrres.

OBS!! Huske navn i alt også sutter.

 

I børnehaven arbejder vi videre med børnenes legerelationer. Vi oplever at børnene profiterer rigtig meget af den struktur som opstilles omkring børnenes leg, så det fortsætter vi selvfølgelig med.

Derudover klipper vi påskepynt og måske gækkebreve…… ;)

Storegruppebørnenes tid i Universet lakker mod enden og der bliver arbejdet med de sidste skoleforberedende aktiviteter. Der vil blive holdt Farvelfest som kun er for storegruppebørnene og d. 30. april, holder vi Farvelmorgenmad.

Mellemgruppebørnene som i maj skal på koloni, vil se kolonibilleder og vi taler med dem om kolonien og forbereder dem på at skulle af sted.

I Lillegruppen øver vi os fortsat i at gå i børnehave og vi siger velkommen til de ”nye” børn som flytter over til os fra Minigruppen.

 

Generel info:

På mandag, d. 09.03.15, starter AnneMette i praktik her i Universet. AnneMette er pædagogstuderende og vil være tilknyttet børnehavehuset og skal være her i 6 måneder. AnneMette er døv og har tolk med hver dag.

På mandag til samling vil vi tale med børnene om, at AnneMette starter og hvad det betyder for vores hverdag. Så det er rigtig vigtigt at alle børn er her til samling kl. 9.30 på mandag, d. 09.03.

Hvis I som forældre har spørgsmål omkring dette, er I velkommen til at spørge Susanne.

 

Det er som sagt forår, hvilket betyder at vejret skifter. Vi er jo på legepladsen hver dag, så det er vigtigt at børnene har overtøj med til alt slags vejr.

 

Vigtige datoer i marts og april:

D. 17.03: Maddag. Stjernestuen og Lillegruppen laver mad.

D. 25.03: Fællesspisning i Minigruppen og Lillegruppen. Invitation er på vej.

D. 30.03-06.04 (begge dage inklusiv) holder Universet Påskeferie.

D. 09.04: Maddag. Minigruppen og Mellemgruppen laver mad.

D. 16.04: Farvelfest for Storegruppen. Invitation er på vej.

 

Vi har bestilt hytten til årets koloni, jubiii J Vi er af sted d. 11.-12.-13. Maj. Det vil være de børn der ligenu går i Mellemgruppen og som bliver Storegruppebørn til maj, der tager af sted. Information omkring dette kommer snart.

Der vil også i maj blive afholdt Forældremøde, dato fastsættes på det kommende forældrerådsmøde og herefter kommer en invitation.  

 

Vi ønsker alle der har fødselsdag i marts og april et STORT TILLYKKE med fødselsdagen J

Vi byder alle nye børn og deres forældre velkommen i Universet. Vi håber at I bliver ligeså glade for at være her, som vi er J